Multidisciplinair project verbindt Mourik-bedrijven

Mourik International heeft al jaren een goede naam op Shell Moerdijk. Het is daarom bijna vanzelfsprekend te noemen dat na de explosie in juni op de MSPO2 plant, de opdracht voor de opruimwerkzaamheden naar Mourik International ging. Inmiddels zijn de werkzaamheden voor dit REN-project (Repair Elba Netherlands) in volle gang.

Van tevoren wist Mourik International dat het niet haar core business was en dat zij diverse werkzaamheden zou moeten uitbesteden aan derden. Het project, dat de slogan ’together strong’ heeft gekregen, is echt multidisciplinair, met november en december als hoogtepunten in de samenwerking met andere Mourik-bedrijven. Naast Mourik International hebben ook Delta Team, Induserve, MCO-Team, Mourik Groot-Ammers, Mourik Limburg, Mourik Services, Mourik Techniek en Zuidgeest een belangrijk aandeel in de werkzaamheden.

nl_NLDutch

MCO-Team zoekt enthousiaste collega’s!

We werken voor en samen met toonaangevende klanten, voornamelijk in de industrie. We doen ook graag een stapje meer en denken mee op het gebied van innovatie en duurzaamheid.