MCO-Team reinigt luchtcondensator bij OIE AG

Onlangs heeft MCO-team een mooie opdracht afgerond in het Duitse Neubrücke. De opdracht bij de biomassa warmtekrachtcentrale (OIE AG) bestond uit het schoonmaken van de LuKo (luchtcondensator).
Onlangs heeft MCO-team een mooie opdracht afgerond in het Duitse Neubrücke. De opdracht bij de biomassa warmtekrachtcentrale (OIE AG) bestond uit het schoonmaken van de LuKo (luchtcondensator). De luchtcondensator was sterk vervuild door een combinatie van kalkaanslag en houtstof en moest gereinigd worden. De opdrachtgever had zelf al geprobeerd de aanslag te reinigen met water (hoge druk), zuur en droogijs. Helaas was dit zonder echt succes. Na wat zoeken op internet werd MCO-team gevonden en zij hadden de oplossing die wel werkte. Door het gebruik van een reinigingsproces, te weten de MCO NJP Dry Cleaning methode met gebruik van natriumbicarbonaat in combinatie met ‘HD’ lucht, maximaal 4.0 BAR, wordt het vuil benaderd en verwijderd. Dit, zonder het oppervlak te beschadigen. De air flow neemt toe, energiekosten verminderen en de koelcapaciteit verhoogd. Het reinigingsproces heeft vier weken in beslag genomen gezien de hardnekkige vervuiling en is voor OIE AG zeer rendabel vertelt Alexander Collet. “Door de LuKo te reinigen, kunnen we nu in de zomer bij hogere buitentemperatuur meer energie opwekken.” De heer Collet is zeer tevreden over de samenwerking met MCO-team en zal in de toekomst zeker weer een beroep op ons doen. “Het contact, het projectmanagement en de facturatie waren zeer professioneel en klantgericht.”
nl_NLDutch

MCO-Team zoekt enthousiaste collega’s!

We werken voor en samen met toonaangevende klanten, voornamelijk in de industrie. We doen ook graag een stapje meer en denken mee op het gebied van innovatie en duurzaamheid.