Petrogas en MCO-Team werken samen

In eerste instantie lijkt het misschien een vreemde klus voor Petrogas, in een onverwachte combinatie met MCO-Team. Toch is deze combinatie sterk genoeg om gezamenlijk een nieuwe markt te betreden: het leveren van de reinigingsinstallaties van MCO-Team voor koelbanken aan klanten van Petrogas in het Midden-Oosten, via Research Cottrell Dry Cooling, een Belgische leverancier van koelbanken.

Waarom Petrogas?

MCO-Team heeft veel ervaring met de levering van reinigingsinstallaties, maar is niet ingericht op het aanbieden van projecten waarbij al in het offertestadium veel details uitgewerkt moeten worden over de techniek, de kwaliteitsborging in het project, en de projectaanpak. Daarom heeft MCO-Team Petrogas hierin betrokken. Onze klant bleek zeer onder de indruk van de professionele, projectgerichte organisatie en het kwaliteitssysteem van Petrogas. Een duidelijke situatie waarin 1+1 meer dan 2 is.

Wat gaan we doen?

Petrogas heeft de opdracht gekregen en zal het project managen: planning, opstellen van testplannen, en documentstromen van en naar de klant. MCO-team zet haar medewerkers in voor de engineering van de reinigingsinstallaties.

En verder?

Zoals het er nu naar uitziet, blijft het niet bij één project. Het volgende project zit al in de pijplijn en onze klant heeft de intentie uitgesproken ook dit project aan ons te willen gunnen in 2013.

nl_NLDutch

MCO-Team zoekt enthousiaste collega’s!

We werken voor en samen met toonaangevende klanten, voornamelijk in de industrie. We doen ook graag een stapje meer en denken mee op het gebied van innovatie en duurzaamheid.